Velkommen

Velkommen til strikkeekspertens hjemmeside! Her kan du finde tip til gode strikkeopskrifter, lære nyt om strik og finde inspiration. Under blog vil jeg løbende vise egne projekter og fortælle historier der har med garn og strik at gøre.

Jeg hedder Vibeke Warthoe, og det er mig der holder masken og samler trådene bag skærmen. Jeg er uddannet designer og har i over 25 år arbejdet med design af tøj og strik. Som specialist i håndstrik, maskinstrik og hækling kan jeg tilbyde kurser og workshops på forskellige niveauer. Jeg strikker selv, opfinder nye design og laver strikkeopskrifter til garnfirmaer og ugeblade. Oversætter og redigerer håndarbejds- og hobbybøger. Underviser på seminarier, aftenskole og designskoler samt afholder workshops og strikkecaféer på biblioteker.

Vibeke Warthoe, strikkeekspert

Kontakt mig for aftale om strikkearrangementer eller andre opgaver:

vibeke.warthoe@gmail.com

tlf: + 45 26 78 84 86

 

 

1 thought on “Velkommen

  1. Det stribede retro- tørklæde har jeg set 3 gange før: 1) Min mands kusine har et, som hendes mor strikkede til sin mor (= min mands farmor) så det har nok været i 50-erne eller 60-erne. 2) Jeg har et købt i genbrug i hel stand, men det krævede mange hold vand at vaske det. 3) Karen Becker, der har en fantastisk garnforretning i Fuglebjerg har et, og det er måske gammelt. Karen har haft udstillet det Se http://www.karen-becker.dk og spørg Karen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *