Strikkemaskinekursus 2017


P1060823-001

Vil du lære at strikke på strikkemaskine? Her er en oversigt over Vibeke Warthoes strikkemaskine-kurser forår 2017. Man skal tilmelde sig hos arrangørerne (ikke hos mig!).

 

Weekendkurser hos FOF Nord, Rungsted Kyst:

Grundkursus      14.-15. januar 2017

Grundkursus      20.-21. maj 2017

Rib m.m.               4.-5. februar 2017

Strikkemaskinekurserne ovenfor afholdes i Fritidshuset, Rungsted. Det ligger lige over for Rungsted Station. Mulighed for at leje maskine, efter aftale. Man skal selv medbringe strikkemaskine + ribapparat til Rib-kursus. Max 8 deltagere.

Information og tilmelding hos FOF Nord

Weekendkurser hos FOF København, Tårnby:

Grundkursus               25.-26. marts 2017

Mønsterstrik                29.-30. april 2017

Disse kurser foregår i “Det nye Vandtårn” på Amager (hjørnet af Oliefabriksvej og Løjtegårdsvej). Det er muligt at leje en strikkemaskine. Max 10 deltagere!

Information og tilmelding hos FOF København.

Sømandsbobler er altid et populært mønster

Sømandsbobler er altid et populært mønster på mønsterstrikkursus

Sommerkursus hos FOF Nord, Rungsted Kyst:

Strik en bluse            21.-24. august  (4 dage)

Dette 4-dages kursus afholdes i Fritidshuset, Rungsted Kyst. Det ligger lige over for Rungsted Station. Man skal selv medbringe strikkemaskine (mulighed for at leje af strikkemaskine efter aftale). Lille hold med kun 7 deltagere.

Information og tilmelding hos FOF Nord.

 

 

8 thoughts on “Strikkemaskinekursus 2017

 1. Var på “strik i form” i weekenden hos Vibeke. Kan STÆRKT anbefales. MEGET godt undervisningsmateriale, og gode øvelser, der gør man man kommer “langt omkring” det med at strikke i form. TAK… og vi ses igen!!
  # ;- ) Eva

 2. Kære Vibeke
  Mange tak for et super inspirerende kursus i denne weekend. Godt kompendium, gode øvelser, super at det var muligt at låne en strikkemaskine og skønne kursister….. Kan helt sikkert anbefales!
  Hilsen – Lena

 3. Jubii – jeg er tilmeldt din kursus til september, og glæder mig super meget til at stifte bekendtskab med maskinstrikning, og se om det er noget for mig. Jeg skal således låne/leje en strikkemaskine til dagene….
  SES – Lena

 4. Kære Vibeke
  SÅ er der noget at glæde sig til igen!! Jeg har meldt mig, så vi ses i efteråret.
  Fortsat god sommer og bedste hilsner.
  # 😉 Eva

 5. Kære Vibeke
  TAK for et helt fantastisk godt kursus i maskinstrik for begyndere her 2. + 3. februar 2013!! Du er en dejlig underviser. Meget dygtig og god til at formidle. Og så er dit kursusmateriale lige til at gå til. TAK. Vi ses helt sikkert igen…. # 🙂 Eva

  • Hej Eva! Tak for entusiastisk deltagelse i weekendens kursus i vandtårnet. Det var spændende at se dine flotte pelsarbejder, de er meget raffinerede. Jeg glæder mig til at se hvordan du i fremtiden vil udvikle kombinationer af strikteknikker, garn og pels – for der er da klart en masse muligheder.
   Vi ses, hilsen Vibeke

 6. Hvornår er der kursus i 2013? Jeg vil nemlig rigtig gerne give min mor et kursus i julegave:-) MVH Lene

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *