Strikkemaskinekursus 2020

Lær at strikke på strikkemaskine. Her er en oversigt over Vibeke Warthoes strikkemaskinekurser forår-sommer 2020.

Vælg mellem weekendkurser på forskellige niveauer og med forskelligt indhold. Måske er du håndstrikker og bare nysgerrig efter at prøve at strikke på maskine. Eller du har strikket på maskine for længe siden og trænger til at få det genopfrisket. I begge tilfælde er grundkursus en god mulighed. Er du lidt øvet og trænger til nye udfordringer, kan du fx vælge mønster eller rib.

Medbring gerne egen strikkemaskine. På alle mine kurser er det muligt for et begrænset antal deltagere at leje en strikkemaskine (50 kr for en weekend). Husk at notere det ved tilmelding hos FOF eller skriv til mig og spørg om der er flere ledige maskiner.

Tøv ikke for længe, hvis du overvejer at melde dig til kursus. Hvis for mange venter til sidste øjeblik, risikerer vi at kurset bliver aflyst inden.

Strikkemaskinekurser hos FOF Nordsjælland: Disse kurser foregår i Aktivitetscenter Sophielund, indkørsel fra Alsvej, i Kokkedal/Hørsholm

Strik hvad du vil – øvede 18.-19. januar 2020 aflyst ! 🙁

Grundkursus – begyndere 7.-8. marts 2020

Rib m.m. – øvede 28.-29. marts 2020

4-dages sommerkursus: Strik en bluse – øvede 25.-28. august 2020

Strikkemaskinekurser hos FOF København: Disse kurser foregår i Vandtårnet på hjørnet af Oliefabriksvej og Løjtegårdsvej på Amager (Tårnby/Kastrup).

Grundkursus – begyndere 18.-19. april 2020

Mønstre på strikkemaskine – øvede 2.-3- maj 2020