Strikkemaskinekursus 2020

Lær at strikke på strikkemaskine. Her er en oversigt over Vibeke Warthoes strikkemaskinekurser efterår-vinter 2020.

Vælg mellem weekendkurser på forskellige niveauer og med forskelligt indhold. Måske er du håndstrikker og bare nysgerrig efter at prøve at strikke på maskine. Eller du har strikket på maskine for længe siden og trænger til at få det genopfrisket. I begge tilfælde er “grundkursus” en god mulighed. Er du lidt øvet og trænger til nye udfordringer, kan du fx vælge “mønster” eller “rib” eller “strik i form”.

Som noget nyt i år tilbyder jeg også undervisning hver anden tirsdag i dagtimerne. “Strik, klip og sy for (øvede) maskinstrikkere”.

Medbring gerne egen strikkemaskine. På alle mine kurser er det også muligt (for et begrænset antal deltagere) at leje en strikkemaskine. Det koster 50 kr for en weekend. Husk at notere det ved tilmelding hos FOF. Eller skriv til mig og spørg, om der er flere ledige maskiner?

Strikkemaskinekurser hos FOF Nordsjælland: Disse kurser foregår i Aktivitetscenter Sophielund i Kokkedal/Hørsholm:

4-dages sommerkursus: Strik en bluse – øvede – 25.-28. august 2020 (er afholdt)

Rib m.m. – øvede – 5.-6. september 2020 (er afholdt)

Strik i form – let øvede/øvede – 21.-22. november

Strik, klip og sy – øvede – 29. sept, 13. okt, 27. okt, 10. nov, 24. nov, 8. dec

Grundkursus (introduktion til strikkemaskine) – begyndere – 23.-24. januar 2021

Strikkemaskinekurser hos FOF København: Disse kurser foregår i Vandtårnet på hjørnet af Oliefabriksvej og Løjtegårdsvej på Amager (Tårnby/Kastrup):

Grundkursus – (introduktion til strikkemaskine) – begyndere 2.-4. oktober 2020

BEMÆRK: Tøv ikke for længe, hvis du overvejer at melde dig til kursus. Hvis mange venter til sidste øjeblik, risikerer vi at kurset bliver aflyst.